lördag 1 oktober 2016

Självkärlek

Att vakna upp och bjuda dig på omtänksamma och älskliga tankar, att ligga kvar vaket och känna in dina fantastiska levande och fria andetag.

Du tar dig utrymmet för en dusch eller med kärlek tvätta ansiktet, sen klär du på dig något som lyfter morgonen ur nattens dvala och adderar ljus och de färger som glittrar med ditt inre. 

Varsamt intar du en kopp av det du tycker är gott, själv föredrar jag numer citronvatten, kanske tar du den med dig ut eller tänder ljus och sätter på skön musik. 

Medveten om dig talar du vackert med din personlighet och lovar dig själv att vara närvarande och kärleksfull genom dagens resa. Vad det än är som samspelar fint med din glädjes ton så kommer du tillbaks till den melodin i ditt varje nu. 

Du är allt och ingenting och genom de facto att du lever lyser ditt varandets magi som det mirakel du är. När du vilar ögonen på sådant runt om dig som får ditt inre att le så är det en spegling på din skönhet. 

Lika mjukt och andaktigt som du håller av en annan älskar du dig, din vilja, din lust och din längtan. Du rår om dig genom dagens timmar och är på plats i ditt eget sköna hemma. 

Du ger dig själv kärlek och tar emot allt som är runt dig med kärlek. Kärleken vibrerar och håller den högsta av frekvenser, du är den. Kärlek börjar med dig inuti dig. Inifrån ut. Älska dig. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar