mÄndag 11 juli 2016

LĂ€ngtan hem 💜



Allt Àr energi. Allomfattande och strÄlande. Sammansatt och riktad. Energi. Vi har ett inre universum. Vi Àr uppsÀttningar av energier. Ursprunget. KÀllan. Alltet. Gud. Kalla det vad du vill. Vi Àr alla en. Hemma hos oss sjÀlva i vÄr ryggrad finns stommen. Grundenergin. Ljus. Mittpunkten. Förenade. Skalar vi av oss allt vi klÀtt pÄ, tÀnkt och kÀnt Àr vi dÀr tillsammans. Lika. Utan dömande. Utan vÀrderande. Vi Àr. Ren skÀr kÀrlek.

SĂ„ svĂ„rt för dig att förstĂ„ att du i din grundenergi stĂ„r utan skuld. Vi Ă€r energier. Förkroppsligade. I mĂ€nsklig form pĂ„ vĂ„r kĂ€ra jord. HĂ€r i detta liv för att lĂ€ra. Vi har alla burit pĂ„ vĂ„ra lĂ€xor och vi har hamnat i situationer och hĂ€ndelser och stött pĂ„ olika energier pĂ„ olika vĂ€gar bort men inte hem. 

SĂ„ vad hĂ€nder nĂ€r du Ă„tervĂ€nder hem och slutar famla efter svaren i de yttre strukturerna hos andra delar av dig? DĂ„ tar du varsamt hand om dig. Du börjar lyssna och ta dig sjĂ€lv pĂ„ allvar. Du lĂ€r kĂ€nna din inre röst och din lĂ€ngtan. Ditt vĂ€lmĂ„ende blir prioriterat och din glĂ€dje blir varaktig och hĂ„llbar. 
Du ser dig inte separerad frÄn nÄgon utan förstÄr att du Àr fullkomlig och hel i din grundenergi, ditt autentiska ursprungliga jag. Du har vaknat upp och ditt medvetande börjar söka sig till sammanhang dÀr du kan fÄ utvecklas och vÀxa. Du tillför flöde och expansion i ditt varje nu.

Och det finns dem som gjort det före dig och det finns dem som Ă€r i sin renaste form. Det finns dem som för dig representerar den dĂ€r sköna, vackra och kristallklara energin. De Ă€r vĂ€gvisare. De Ă€r guider. De Ă€r ljusbĂ€rare. De Ă€r ljusarbetare. Och de finns. PĂ„ vĂ„r jord flödar det av en massa positiv energi som Ă€r kĂ€rlek. 

Mannen pÄ bilden berör mig. Han appellerar till mitt hemma. Jag Àlskar energin. Ett med allt. Allt och ingenting. I evighet. Bortom tid. Bortom rum. Och inga illusioner kan nÄgonsin ta det ifrÄn dig eller mig. Du Àr en del av allt. Jag Àr en del av allt. Universum inom oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar