måndag 27 februari 2017

När du vill ta ett steg fram

I varandet har du fått lära dig allt om läkning och stillheten inom dig. Din tillit har expanderat och du vet att du är buren av kärlekens villkorslösa famn. Du kliver gladeligen in till dig själv och stannar kvar, där tankar du upp och återhämtning har blivit lika självklart som dina andetag. 

Du har förmodligen lärt dig att inte vika undan en centimeter för att ta ditt ansvar för ditt hållbara och varaktiga välmående. Du testar dig nyfiket fram och utforskar vem och vad du vill vara i ditt nu. Med glädjen som bästa vän tar du dig fram. Du upplever en fin balans mellan allvar, disciplin, engagemang och lekfullhet.

Lärdomar livet gett dig har du plockat hem och omvandlat till din rika skattkista. Du har stärkt upp dig inifrån och du har bekantat dig med din självkänsla. 

Så där står du nu omringad av möjligheter och lustfylld längtan. Du vet att när du kastar dig ut så flyger du. Så vad vill du? Kontakten med din vilja är avgörande. Det är en hisnande upplevelse att inse att du sitter på kraften, att det alltid varit du. Den enda som kan hindrar dig är du. 

Sträck ut dina händer och påminn dig vackra själ att du redan har klivit framåt, du är redan på väg, du är i full färd med att ta stegen på din väg. Kärleksfullt närvarande belönar du dig med att lyssna in dig själv, precis där har du svaret när du vill ta ett steg fram.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar